Nog 29 uur.... en de Projectstage
Door: Arie Barendrecht
Blijf op de hoogte en volg Margriet, Lukas, Gerdina, Arie, Eelke
20 Augustus 2010 | Nederland, Ede
Nog 29 uur voordat we als groep vertrekken vanaf Utrecht CS! De laatste dingen worden geregeld.
Woensdag hadden we op de Christelijke Hogeschool Ede onze eerste en laatste lesdag daar van dit jaar. We hebben de eerste stappen gezet in onze projectstage die we zullen doen in Finland.
Wij hebben het onderwerp: 'Interculturele competenties'. We zullen onderzoeken wat het effect is van Internationalisering op de ontwikkeling van je Interculturele Competentie en we zullen dit onderverdelen in persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Jullie t.z.t. daar nog genoeg van te horen krijgen. Ik heb een foto toegevoegd van onze eerste brainstorm als Finlandgroep. Ik ga nu snel de laatste dingen regelen! Het volgende bericht zal denk ik vanuit Finland komen...
Arie
Foto's van onze reis kunnen jullie bekijken door op de volgende link te klikken: http://picasaweb.google.com/101404240747103510819